sábado, 2 de junio de 2012

El viatge d'Otto

Així és com va començar la nostra aventura musical : gràcies a l’assignatura de Desenvolupament Socioemocional.

 Havíem de fer una obra musical per a altra assignatura que es diu Representació Escènica, i com que quasi sempre tothom fa les obres sobre la naturalesa i sobre alguns temes molt ocurrents, vàrem pensar entre tot el grup que podríem fer una obra molt divertida i a la mateixa vegada...diferent.

 I així va sorgir “El viatge d’Otto”, un nen que al canviar-se de casa es posa molt trist perquè la seva caixa de música ha deixat de sonar. Perquè la caixa de música del nen Otto torni a sonar, aquest ha de passar per el món de les emocions, viure-les i sentir-les a la mateixa vegada que ha d’anar recollint de cada món (amb l’ajuda de les 7 notes musicals) un element que aconsegueixi que la caixa torni a tenir la seva melodia.

 D’aquesta manera, Otto passarà pel món de la tristor i les notes musicals el donaran una llàgrima, després passarà pel món de la por i agafarà una llum, més tard anirà pel món de l’enuig i agafarà una careta amb el rostre enfadat i per últim, arribarà al món de l’alegria i haurà de posar tots els elements dins la caixa i l’haurà de donar un petó perquè soni.

 I aquest és el final del nostre musical, un viatge pel món de les emocions on el nen Otto aconseguirà, gràcies al seu recorregut, que la seva caixa torni a sonar...

 Com que Iñaki ens coneix a tot el grup, vull posar quins personatges som cadascú i què és el que representem:

 - Jose: el vell Otto. Narrador de la seva pròpia història.

 - Paula: el jove Otto.

 - Edu: la nota musical DO. Grunyón i fanfarrón.

 - Úrsula: la nota musical RE. Mandona i estirada.

 - Laura: la nota musical MI. Presumida.

 - Mary: la nota musical FA. Cansada i vaga.

 - Nacho: la nota musical SOL. Alegre i somniador.

 - Priscila: la nota musical LA. Pau i tranquil•litat.

 - Tànit: la nota musical SI. Tímida i introvertida.

PD: Iñaki, si punxes damunt de cada foto, es farà més gran i podràs veure'ls millor. Per a tornar a fer-les petites, punxa una altra vegada sobre la foto. 


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario